Over RENÉ Expertsalon

Al een kwart eeuw een begrip in het Gooi

Bij onze salon kunt u terecht voor uw nieuwe perfecte coupe. De experts van RENÉ Expertsalon werken met de nieuwste knip- en snijtechnieken voor dames en heren. Wij staan bekend om kleurspecialisaties en hoofdhuidbehandelingen. Wij zijn u graag van dienst voor de optimale haarverzorging.

Een perfecte uitstraling start met mooi en gezond haar. Mooi haar staat of valt met een gezonde hoofdhuid. Vergelijk het met designschoenen: “Je kunt de mooiste hakken dragen maar als de neuzen kaal zijn slaat je hele look dood”.

Hoofdhuid

Hoofdhuid

̶  Mooi haar groeit uit een gezonde hoofdhuid!

Haar- en hoofdhuidproblemen komen veelvuldig voor in de vorm van haaruitval, een jeukende hoofdhuid, roos, beschadigd of vet haar. Wij helpen u graag met een hoofdhuid- en haaranalyse en advies. Met behulp van een capilloscope kunnen wij de conditie van uw hoofdhuid en haarwortel onderzoeken voor een persoonlijk advies en behandelplan.

Haar

Haar

̶  Een compleet nieuwe look

Bij RENÉ Expertsalon staat uw haar centraal. De teamleden zijn op de hoogte van de nieuwste trends op het gebied van o.a. knip- en kleurtechnieken. U kunt rekenen op een vakkundige behandeling, deskundig advies en tips om uw haar optimaal te verzorgen en modelleren.

Gezicht

Gezicht

̶  Een geweldige ervaring met direct resultaat.

Voor gezichtsbehandelingen kunt u terecht bij ons. We doen er alles aan om uw uiterlijk een boost te geven. We doen uw make-up en zorgen ervoor dat de wenkbrauwen goed geaccentueerd zijn. Een verzorgd gezicht is altijd fijn!

̶  Een strakke, prachtige en natuurlijke look.

Voor professioneel make-up kunt u terecht bij RENÉ Expertsalon. Onze specialisten zijn op de hoogte van de laatste make-up trends. Zij weten als geen ander om de beste combinaties te zoeken bij uw gezicht en persoonlijke voorkeur.

̶  Alles zit in de details.

Voor het goed maken van de accenten van uw wenkbrauwen, kunt u terecht bij ons. Wenkbrauwen zijn belangrijk. We besteden veel aandacht bij de behandelingen. Het resultaat is optimaal in balans met uw persoonlijkheid. Uw wenkbrauwen zullen weer perfect zijn.

Hoofdhuid- en haarproducten

Hoofdhuid- en haarproducten

̶  Dé producten voor stralend haar.

In onze salon verkopen we alleen de beste producten voor hoofdhuid en haar. Deze producten zorgen voor zacht, verzorgd, en gezond haar. Onze specialisten kunnen u adviseren over de producten en het gebruik ervan.

Aloë Vera producten

Aloë Vera producten

̶  Alles zit in de details.

Dé wereldmarktleider in hoogwaardige gezondheid-, huidverzorging-, en cosmetica-producten op basis van aloë vera. De basis voor alle producten is de pure aloë vera gel die meer dan 200 bouwstoffen bevat. Een natuurlijke aanvulling voor een gezonde levensstijl.

X

Onze Top Stylisten & Specialisten

RENÉ Expertsalon heeft een jong, enthousiast team van topstylisten. Ons team bestaat uit experts op het gebied van haarstyling, hoofdhuid en haarverzorging.
Onverdeelde aandacht voor de gezondheid van uw haar en hoofdhuid: de onderscheidende kracht van RENÉ Expertsalon. Daarnaast volgen onze specialisten de laatste modetrends op het gebied van haarkleuring en coupes en maken wij de nieuwste technieken ons eigen. Dit alles om voor u de perfect gewenste coupe te realiseren.

Onze Aanpak

Onze prioriteit ligt bij de focus op de gezondheid van uw haar én hoofdhuid. Daarnaast zijn de stylisten van RENÉ Expertsalon continu en te allen tijde op de hoogte van de laatste ontwikkelingen binnen de branche, onder andere door regelmatige bijscholing. De combinatie van onze focus en actuele kennis van de branche, is de sleutel tot succes bij onze salon. Dit kunnen wij bewerkstelligen door ons professionele en gespecialiseerde team van topstylisten.

Onze Doelstelling

Iedereen is anders en elk individu bezit pure schoonheid. Aan de experts van RENÉ Expertsalon de taak om deze schoonheid door iedere klant te laten ervaren. Ons succes en de onuitputtelijke drijfveer voor dit vak halen wij uit het geluk van tevreden klanten. Een zeer tevreden klant de deur uit zien lopen, daar halen wij onze energie uit.

Het Laatste Nieuws

NHGooi in Business – Expertsalon Rene Boelhouwer gaat creatief om met de Corona crisis
Geen categorie

NHGooi in Business – Expertsalon Rene Boelhouwer gaat creatief om met de Corona crisis

Dat alle kappers zaken verplicht afgelopen dinsdag dicht moesten i.v.m de besmetting van het ...

Lees meer
Haarmodelijn Shadow
Nieuws

Haarmodelijn Shadow

STAP UIT JE SCHADUW EN WEES BIJ RENÉ EXPERTSALON WIE JE BENT Met de nieuwe Haarmodelijn SHADOW ...

Lees meer
Dit voorjaar bewust omgaan met je haar bij RENÉ Expertsalon
Haartips, Haartrends, Nieuws

Dit voorjaar bewust omgaan met je haar bij RENÉ Expertsalon

(Blaricum, 30 Maart) – De nieuwe Haarmodelijn EARTH is een pleidooi voor het vakmanschap van de ...

Lees meer
Nieuwe website staat online!
Haartrends

Nieuwe website staat online!

Met trots presenteren wij onze nieuwe Rene Expert website. Na een periode van ontwikkelen en ...

Lees meer