Beste Klant,

Zoals u zult begrijpen, hebben de ontwikkelingen met betrekking tot het Corona-virus ook gevolgen voor onze salons. Zowel René Expertsalon Laren als René Hair & Beauty Blaricum zijn vanaf morgen 17 maart tot 6 april 2020 GESLOTEN.

Ter voorkoming en hopelijk de verdere verspreiding van het virus, volgen wij de maatregelen van de overheid en onze brancheorganisate de ANKO op. Deze maatregelen hanteren wij dan ook per direct.

Wij nemen onze verantwoordelijkheid en rol serieus en zien het als onze plicht om ons in te zetten om verdere verspreiding te voorkomen. De gezondheid van onze klanten, collega’s en leveranciers aan onze organisatie staan voorop.

Uiteraard zijn wij de komende tijd beschikbaar voor speciale wensen. U kunt ons tijdens onze openingstijden bellen voor vragen. Onze producten blijven voor u beschikbaar. Als u per telefoon of mail aangeeft wat u nodig heeft dan verzenden wij het met spoed. De verzending kost u niets. Als extra service zijn er dagelijks in iedere salon medewerkers aanwezig om u te helpen en te voorzien in verzorgende producten voor thuis.

Wij hebben speciale colorkit beschikbaar waarmee u thuis uw haar kunt (bij)kleuren. Wij zorgen en dan voor dat uw kleur-recept door uzelf kan worden opgebracht.

Wij houden u op de hoogte van de ontwikkelingen via Facebook en Instagram. Houdt u deze in de gaten voor informatie over nieuwe ontwikkelingen.

Wij hopen op uw begrip.

Met hartelijke groet,

team René Expertsalon
035-5313490 / info@reneexpertsalon.nl / www.reneexpertsalon.nl.
en
team René Hair & Beauty
035-3333550 / info@reneexpertsalon.nl / www.reneexpertsalon.nl