Beste Klant,

Naar aanleiding van de laatste berichtgeving, vanuit het Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Zorg en het advies van onze brancheorganisatie de ANKO, hebben wij besloten om onze deuren (met uitzondering van Beauty & Laser) vanaf 19 maart 2020 weer te openen. 
De onzekerheid in onze branche is hiermee niet weggenomen en wij blijven dan ook alles doen om de gezondheid en veiligheid van onze medewerkers en klanten voorop te stellen.

De grote verwarring in de kappersbranche is ontstaan door de regel om 1,5 meter afstand te houden. Inmiddels hebben wij nieuwe informatie ter beschikking. Deze informatie komt van het Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Zorg en onze brancheorganisatie de ANKO. Kapsalons mogen open blijven, zolang zij rekening houden met de voorzorgsmaatregelen zoals gesteld door het RIVM. Naar aanleiding van deze informatie hebben wij besloten om onze deuren weer te openen.

Deze maatregelen betekenen voor ons wel dat een beperkt aantal medewerkers tegelijk in de salon aanwezig kunnen zijn voor het uitvoeren van onze behandelingen.

U zult begrijpen dat wij eerst onze klanten die wij reeds hebben afgebeld als eerste zullen helpen met een behandeling. Het staat u natuurlijk vrij om ten alle tijden te bellen voor vragen of het maken van een afspraak tijdens openingstijden.

Advies bij het maken van een afspraak:

  • Bij een lichte verkoudheid, hoesten, loopneus, keelpijn, koorts en bij twijfel geen afspraak plannen;
  • Behoort u tot een risicogroep dan geen afspraak plannen;
  • Kom alstublieft alleen en stipt op tijd naar uw afspraak;

Gezien de omstandigheden, spreekt het voor zich dat wij elke dag het nieuws nauwlettend volgen en dat de situatie veranderlijk kan zijn. Wij houden u op de hoogte van de ontwikkelingen via Facebook, Instagram en indien nodig een nieuwsbrief. Houdt u onze social media in de gaten voor informatie over nieuwe ontwikkelingen.

Wij hopen op uw begrip.