Haarverzorgingssalon in het Gooi? RENÉ Expertsalon vervult al uw haarwensen. Al vele tevreden klanten hebben wij gelukkig mogen maken met hun nieuwe coupe. De topkappers van RENÉ Expertsalon werken met de nieuwste knip- en snijtechnieken en kunnen ook bij u de laatste haartrends voor dames en heren realiseren. Kleurspecialisaties en hoofdhuidbehandelingen zijn onze expertise. Voor optimale haarverzorging en -styling met uitstekende service en kwaliteit gaat u naar RENÉ Expertsalon.

RENÉ Expertsalon, de beste haarverzorging bij u in de buurt.

Met al meer dan 25 jaar ervaring is RENÉ Expertsalon een begrip in het Gooi. Bezoek binnenkort onze vertrouwde salon in Laren of onze nieuwste vestiging in Blaricum. Door de komt van onze tweede full-service salon zijn wij nu nog toegankelijker te bereiken.

De topstylisten van RENÉ Expertsalon zijn gespecialiseerd in onder meer haarkleuring, hoofdhuidverzorging en haarstyling. Dit alles volgens de nieuwste trends, knip- en snijtechnieken. Constante vernieuwing en verbetering, dat is de filosofie achter ons succes. Onze experts volgen daarom het hele jaar door verschillende trainingen, bezoeken daarnaast regelmatig workshops. Om helemaal up-to-date te blijven, bezoekt ons team jaarlijks diverse haarshows.

Zonder twijfel stellen wij dat u bij RENÉ Expertsalon in goede handen bent. Benieuwd welke behandelingen wij aanbieden? Klik dan hier.

Over Rene

Het verhaal van RENÉ Expertsalon

René Boelhouwer is al sinds zijn jonge jaren gefascineerd door mooi en verzorgd haar. Het kappersvak is voor hem gemaakt: zijn passie komt hier volledig tot zijn recht. Al snel werd RENÉ Expertsalon geboren. Met inmiddels een kwart eeuw aan ervaring in het vak behoort René tot een van de besten in zijn branche.

Te allen tijde klaarstaan voor de klant met behandelingen van de hoogste kwaliteit: de duidelijke en kraakheldere visie van René. Samen met het team van RENÉ Expertsalon wordt deze visie succesvol uitgedragen.

Op zoek naar de beste look

Met onze beste stylisten

Klant Referenties

Ik ben dankbaar voor de support en vriendschap die ik heb opgebouwd met mijn klanten. Hun woorden maken mij nederig en vrolijken mij tegelijkertijd op!

Ik ging naar René voor het wassen en knippen van mijn haar. Hij heeft het echt geweldig geknipt! De extra service hoofdhuidmassage was ook geweldig! Ik kon mij compleet ontspannen!


Andrea Koester

Ik ben voor een complete vernieuwde look naar René gegaan. René heeft mij een nieuw kapsel met nieuw haarkleur gegeven. Het paste perfect bij mijn gezicht. Echt een mooi totaal plaatje!


Saskia Kloosterman

Voordat ik naar René ging, had ik erg hoofdhuidproblemen. Het was geïrriteerd en het jeukte. René keek even onder de microscoop en wist gelijk wat hij moest doen. Binnen enkele dagen was mijn jeuk al weg!


Rebecca Oort
Over Rene Expert