Over RENÉ Expertsalon

Onze salon is een begrip in het Gooi

Klanten kunnen bij ons terecht voor de nieuwste knip- en snijtechnieken voor dames en heren. We staan bekend om onze kleurspecialisaties en hoofdhuidbehandelingen. Wij zijn u graag van dienst voor de optimale haarverzorging.

Een perfecte uitstraling start met mooi en gezond haar. Mooi haar staat of valt met een gezonde hoofdhuid. Vergelijk het met designschoenen: “Je kunt de mooiste hakken dragen maar als de neuzen kaal zijn slaat je hele look dood”.

Hoofdhuid

Hoofdhuid

̶  Mooi haar groeit uit een gezonde hoofdhuid!

Haar- en hoofdhuidproblemen komen veelvuldig voor in de vorm van haaruitval, een jeukende hoofdhuid, roos, beschadigd of vet haar. Wij helpen u graag met een hoofdhuid- en haaranalyse en advies. Met behulp van een capilloscope kunnen wij de conditie van uw hoofdhuid en haarwortel onderzoeken voor een persoonlijk advies en behandelplan.

Haar

Haar

̶  Een compleet nieuwe look

Bij René Expertsalon staat uw haar centraal. De teamleden zijn op de hoogte van de nieuwste trends op het gebied van o.a. knip- en kleurtechnieken. U kunt rekenen op een vakkundige behandeling, deskundig advies en tips om uw haar optimaal te verzorgen en modelleren.

Gezicht

Gezicht

̶  Een geweldige ervaring met direct resultaat.

Voor gezichtsbehandelingen kunt u terecht bij ons. We doen er alles aan om uw uiterlijk een boost te geven. We doen uw make-up en zorgen ervoor dat de wenkbrauwen goed geaccentueerd zijn. Een verzorgd gezicht is altijd fijn!

̶  Een strakke, prachtige en natuurlijke look.

Voor professioneel make-up kunt u terecht bij RENÉ Expertsalon. Onze specialisten zijn op de hoogte van de laatste make-up trends. Zij weten als geen ander om de beste combinaties te zoeken bij uw gezicht en persoonlijke voorkeur.

̶  Alles zit in de details.

Voor het goed maken van de accenten van uw wenkbrauwen, kunt u terecht bij ons. Wenkbrauwen zijn belangrijk. We besteden veel aandacht bij de behandelingen. Het resultaat is optimaal in balans met uw persoonlijkheid. Uw wenkbrauwen zullen weer perfect zijn.

Hoofdhuid- en haarproducten

Hoofdhuid- en haarproducten

̶  Dé producten voor stralend haar.

In onze salon verkopen we alleen de beste producten voor hoofdhuid en haar. Deze producten zorgen voor zacht, verzorgd, en gezond haar. Onze specialisten kunnen u adviseren over de producten en het gebruik ervan.

Aloë Vera producten

Aloë Vera producten

̶  Alles zit in de details.

Dé wereldmarktleider in hoogwaardige gezondheid-, huidverzorging-, en cosmetica-producten op basis van aloë vera. De basis voor alle producten is de pure aloë vera gel die meer dan 200 bouwstoffen bevat. Een natuurlijke aanvulling voor een gezonde levensstijl.

X

Onze Top Stylisten & Specialisten

Het team RENÉ Expertsalon is een jong enthousiast team van topstylisten en specialisten in hoofdhuid- en haarverzorging.

Ons onderscheidende kracht is aandacht voor de gezondheid van de hoofdhuid en haar van onze klanten. Voor u volgen wij de laatste modetrends op het gebied van haarkleuring en coupes en maken wij de nieuwste technieken ons eigen.

Onze Aanpak

Een professionele aanpak, die altijd up-to-date is met de laatste ontwikkelingen en een onvoorwaardelijke interesse in ieder zijn zoektocht naar zijn of haar schoonheid. Dit is tot op de dag van vandaag de sleutel tot succes bij onze salon.

Onze Doelstelling

De doelstelling vanuit ons is om iedere klant te laten ervaren dat elk individu pure schoonheid bezit.

Het Laatste Nieuws

Dit voorjaar bewust omgaan met je haar bij RENÉ Expertsalon
Haartips, Haartrends, Nieuws

Dit voorjaar bewust omgaan met je haar bij RENÉ Expertsalon

(Laren, 30 Maart) – De nieuwe Haarmodelijn EARTH is een pleidooi voor het vakmanschap van de ...

Lees meer
BEAUTYFUL HAIR IS NO ILLUSION bij Rene Expertsalon
Nieuws

BEAUTYFUL HAIR IS NO ILLUSION bij Rene Expertsalon

Laren/Blaricum Haar dat er superglad uit ziet, maar toch verrassend veel textuur heeft; kleuren ...

Lees meer
Nieuwe website staat online!
Haartrends

Nieuwe website staat online!

Met trots presenteren wij onze nieuwe Rene Expert website. Na een periode van ontwikkelen en ...

Lees meer