Met trots presenteren wij onze nieuwe Rene Expert website. Na een periode van ontwikkelen en optimaliseren staat sinds 20 januari 2017 onze nieuwe website online. De website is in een geheel nieuw jasje gestoken en voorzien van een fris design. Belangrijker nog is de nieuwe opzet en menustructuur welke de website overzichtelijker maken. Last but not least: De nieuwe Rene Expert website is geheel responsive, ofwel uitstekend te bekijken op mobiel en tablet. Geheel vernieuwd, fris, overzichtelijk en eigentijds. zodat je als bezoeker makkelijk en snel de weg weet te vinden. Met de gewijzigde structuur vind je binnen enkele muisklikken de oplossingen die wij kunnen bieden. Als je nog verbeteringen voor onze website hebt, staan wij daar altijd voor open! U kunt ons via het contactformulier of telefonisch bereiken.

Wij willen MediaMere bedanken voor hun inzet en hulp in deze intensieve periode.