Wij zijn een begrip in het Gooi. Onze klanten kunnen bij ons terecht voor de nieuwste knip- en snijtechnieken en de laatste trends voor dames en heren. We staan bekend om onze kleurspecialisaties en hoofhuidbehandelingen. Graag zijn wij u van dienst als het gaat om een optimale haarverzorging en –styling, waarbij goede service en kwaliteit hoog in het vaandel staan.

RENÉ Expertsalon, de beste haarverzorging bij u in de buurt.

Wij zijn een full-service salon gevestigd in Laren (NH) en werken al meer dan 25 jaar in de branche. Wij zijn gespecialiseerd in onder meer haarkleuring, hoofdhuidverzorging en haarstyling, alles volgens de nieuwste trends, knip- en snijtechnieken.

Bij RENÉ Expertsalon geloven wij in constante vernieuwing en verbetering. Vandaar dat onze experts het hele jaar door trainingen volgen en workshops bezoeken. Bovendien bezoekt ons team jaarlijks diverse haarshows om helemaal up-to-date te blijven. Wij durven dan ook zonder enige aarzeling te stellen: “Bij RENÉ Expertsalon bent u in zeer goede handen”.

Wilt u weten welke behandelingen wij aanbieden? Klik dan hier.

Over Rene

Het verhaal van RENÉ Expertsalon

Al sinds zijn jonge jaren is René Boelhouwer gefascineerd door verzorgd en mooi haar.

Dat hij het kappersvak in zou gaan was dan ook geen verrassing. Inmiddels heeft René al meer dan 25 jaar ervaring in het vak en behoort hij tot de besten in zijn branche.

René heeft een duidelijk visie als het om haar gaat. Samen met het team van RENÉ Expertsalon wordt deze visie succesvol uitgedragen.

Voor onze klanten staan we altijd klaar en gaan we voor kwaliteit.

Op zoek naar de beste look

Met onze beste stylisten

Klant Referenties

Ik ben dankbaar voor de support en vriendschap die ik heb opgebouwd met mijn klanten. Hun woorden maken mij nederig en vrolijken mij tegelijkertijd op!

Ik ging naar René voor het wassen en knippen van mijn haar. Hij heeft het echt geweldig geknipt! De extra service hoofdhuidmassage was ook geweldig! Ik kon mij compleet ontspannen!


Andrea Koester

Ik ben voor een complete vernieuwde look naar René gegaan. René heeft mij een nieuw kapsel met nieuw haarkleur gegeven. Het paste perfect bij mijn gezicht. Echt een mooi totaal plaatje!


Saskia Kloosterman

Voordat ik naar René ging, had ik erg hoofdhuidproblemen. Het was geïrriteerd en het jeukte. René keek even onder de microscoop en wist gelijk wat hij moest doen. Binnen enkele dagen was mijn jeuk al weg!


Rebecca Oort
Over Rene Expert