[vc_row css_animation=”” row_type=”row” use_row_as_full_screen_section=”no” type=”full_width” angled_section=”no” text_align=”left” background_image_as_pattern=”without_pattern”][vc_column][vc_column_text]

Kapper Huizen, de professionele kapper in de buurt!

 

RENÉ Expertsalon is dé professionele kapper van het Gooi! Bij ons kunt u terecht voor de nieuwste kniptechnieken en de mooiste vrouwen- en mannenkapsels. We staan bekend om onze kleurspecialisaties en hoofdhuidbehandelingen. We zijn u graag van dienst als het gaat om optimale haarverzorging en styling, waarbij we goede kwaliteit en service hoog in het vaandel hebben staan.

 

Kom gerust eens langs of klik hier om een afspraak te maken.
De vier hoofdcategorieën van RENÉ Expertsalon

 

Heren coupes

Bij RENÉ Expertsalon is geen wens te veel gevraagd, alles is mogelijk bij ons. Bij ons kunt u terecht voor onderhoudend knippen/snijden tot een geheel nieuwe coupe. Onze top stylisten bezoeken het hele jaar door trainingen en workshops waardoor we op de hoogte blijven van de laatste haartrends. Hierdoor bent u verzekerd van een coupe dat bij u past!

 

Dames coupes

Met een team van topstylisten en specialisten in hoofdhuid- en haarverzorging kunnen wij de beste resultaten leveren voor u. Een coupe dat bij u past, daar gaan we voor!

 

Haarstyling

Met onze stylisten zijn wij deskundig op het gebied van ‘haarstyling’. Bij ons kunt u terecht voor föhnen, stijlen, krullen en vlechten, alle combinaties die u wenst is mogelijk. Wij geven u ook deskundig advies zodat u zelf uw haar kunt stijlen, tevens wordt u de perfecte haarstylingsproducten aangereikt.

 

Haarkleuren

RENÉ Expertsalon is een expert in haarkleuren. Al onze stylisten zijn getraind en beheersen alle technieken. Wij zullen altijd een haarkleur toepassen dat bij u past. Huidskleur, kleur van uw ogen en coupe spelen hier een belangrijke rol in.

 

Het team van RENÉ Expertsalon

Gepassioneerd, gedreven en getalenteerd. De drie kernwaarden die het team van RENÉ Expertsalon omschrijft. Onze teamleden worden continue getraind en beschikken over ruime ervaring. Professionals met hun eigen kwaliteiten. Bij ons bent u in goede handen.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]