Your Beauty, Our Canvas. Your Confidence, Our Art.

Wil je weten wie die passie deelt?
Ontmoet ons team van specialisten.

Welkom bij ons team van getalenteerde stylisten die passie hebben voor het creëren van jouw perfecte look. Onze missie is niet alleen om je haar te verzorgen, maar om een ervaring te bieden die jou laat stralen. Met toewijding en expertise luisteren we naar jouw wensen en gaan we samen op zoek naar de stijl die echt bij je past.

Bij ons draait het niet alleen om knippen en stylen, maar om het opbouwen van een vertrouwensband waarbij jouw tevredenheid centraal staat. Stap binnen en ervaar de zorgzame aanpak van ons gepassioneerde team. We kijken ernaar uit om jouw schoonheid te benadrukken en je zelfvertrouwen te versterken.

Ontmoet Het Team

René

Topstylist / Eigenaar

Femke 1

Femke

Topstyliste

Rianne

Haar- en hoofdhuidexpert

Lotte

Topstyliste / Star Colorist

Harma

Topstyliste

Finn

Young Talent

Judith

Topstyliste / Mede-eigenaar

Roos

Topstyliste / Star Colorist

Mireille

Officemanager

Maral

Velvet Mede-eigenaar

Fariba

Velvet Eigenaar

Dé haar- en beautysalon gevestigd in Laren.

Iedereen is anders. Het uiterlijk is een weerspiegeling van het innerlijke. Vanuit onze passie voor mooi en gezond haar, leveren wij graag een bijdrage aan het zelfvertrouwen van onze klanten. Hierbij is ons uitgangspunt dat iedereen een individuele behandeling verdient. Om mooie accenten te versterken, krijg je bij ons daarom persoonlijke aandacht en advies. Bij René Expertsalon vinden wij het belangrijk dat je wordt geholpen in een rustige en ontspannen sfeer.