[vc_row css_animation=”” row_type=”row” use_row_as_full_screen_section=”no” type=”full_width” angled_section=”no” text_align=”left” background_image_as_pattern=”without_pattern”][vc_column][vc_column_text]

Kapper Naarden, het team van René expertsalon

 

Het team van René expertsalon bestaat uit verschillende stylisten met allemaal hun eigen kwaliteiten, gepassioneerd, gedreven en getalenteerd. Bij het team van René expertsalon staat de klant centraal. Wij zorgen voor de beste advies en een coupe dat echt bij u past! De stylisten van ons team worden continue getraind en beschikken over ruime ervaring.

 

Woont u in Naarden en bent u op zoek naar een professionele kapper? Bij René Expert Salon bent u op het juiste adres. Onze stylisten staan met plezier voor u klaar.

 

Klik hier om te zien wat voor behandelingen wij aanbieden.

De visie van René

Al sinds zijn jonge jaren is René Boelhouwer gefascineerd door verzorgd en mooi haar. René zit inmiddels al meer dan 25 jaar in de branche en behoort intussen tot de besten in zijn branche. De visie van René is duidelijk, namelijk het bieden van optimale haarverzorging en styling. Dit samen met de allerbeste service en kwaliteit.

 

Hoofdhuid en haarspecialisten

Veel mensen hebben verschillende hoofdhuidproblemen, zoals haaruitval, een jeukende hoofdhuid, roos, beschadigd of vet haar. Daarom hebben wij verschillende stylisten van ons geschoold tot hoofdhuid en haarspecialisten. Op afspraak zullen wij een analyse maken van uw hoofdhuidproblemen, vervolgens maken wij een behandelplan en wordt uw hoofdhuid en/of haarprobleem aangepakt.

 

Wist je dat wij samenwerken met de producten van René Furterer? Al sinds 1957 is René Furterer één van de beste haarverzorgingsproducten wanneer het om haar of hoofdhuidproblemen gaat.

 

Lifestyle

Pure schoonheid komt van binnenuit, daar geloven wij in. Daarom werken wij samen met Forever. Forever is de wereldmarktleider in hoogwaardige gezondheid, huidverzorging en cosmeticaproducten op basis van aloë vera. De producten van Forever zijn te verkrijgen via onze webshop.

 

Klik hier om een kijkje te nemen op onze webshop.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]