[vc_row][vc_column][vc_column_text]

Laren/Blaricum

Haar dat er superglad uit ziet, maar toch verrassend veel textuur heeft; kleuren die op het eerste oog tegenstrijdig lijken, maar samen juist een magisch effect geven: RENÉ Expertsalon zet dit najaar allerlei trucs en skills in om voor jou een nieuwe trendy look te creëren. Met de nieuwe Haarlijn ILLUSION is mooi haar dus geen illusie, maar helemaal binnen jouw handbereik!

Zachte lijnen bepalen komend seizoen het haarbeeld voor vrouwen, voor een echte feminin touch. Bij de mannen valt vooral op dat er veel wordt gevarieerd met haarlengten. De overeenkomst? Veel verschillende lagen!  Merel : “Die zijn zó geknipt of gesneden dat ze prachtig in elkaar overvloeien. Dat geeft jou oneindig veel stylingmogelijkheden. Kies je voor glad? Geen probleem, de zachte lagen vallen als vanzelf over elkaar heen voor een smooth look. Liever wat meer volume? Zet je vingers in je haar en je zult merken dat die zelfde lagen je kapsel verrassend veel textuur geven.”

Spelen met kleur

Als ware illusionisten spelen de kleur- specialisten bij RENÉ Expertsalon dit najaar met kleur. Ze wisselen transparante tinten juist af met volle kleuren, terwijl koele en warme tinten (bijvoorbeeld koel koperen warm kastanjebruin) een magisch verbond lijken aan te gaan. Door geraffineerde kleurtechnieken geven deze ogenschijnlijke tegenstrijdigheden een supertrendy resultaat. Zoals bij de blendingpixeltechniek. “Daarbij krijgt de ene haarpluk een donkere aanzet en een wat lichtere punt, maar bij de pluk daarnaast is dat precies omgekeerd”, legt Melanie uit. “Het effect daarvan is dat lichte haargedeeltes bij een andere styling of beweging donkerder blijken te zijn dan je denkt. En andersom! Hoe cool is dat?”

Magic powder
Helemaal nieuw zijn ze niet, maar volumepoeders zorgen in deze Haarlijn echt voor wonderen! Zeker bij de niet-gladde variaties geven ze de kapsels verrassend veel stugheid en stevigheid. Gewoon een beetje poeder op de haaraanzet sprayen, that does the trick. Dus… zin in een nieuwe look? “Maak snel een afspraak bij ons and let us do our magic!”

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]