[vc_row][vc_column][vc_column_text]

STAP UIT JE SCHADUW EN WEES BIJ RENÉ EXPERTSALON WIE JE BENT

Met de nieuwe Haarmodelijn SHADOW geeft RENÉ EXPERTSALON je megaveel vrijheid voor een look die perfect weergeeft wie jij bent. Met contrasten in vorm en kleur die voorheen onverenigbaar leken, maar nu voor een stijlvolle balans zorgen. Kom dus uit je schaduw en be your true self!

Levensechte robots, auto’s die vanzelf rijden: dingen die tot voor kort ondenkbaar waren, zijn nu bijna een vanzelfsprekendheid. Ook in de mode en de haarmode zie je die ontwikkeling. Was het combineren van grafische lijnen met lossere vormen voorheen een no go area, nu gaan ze moeiteloos samen – zonder dat het extreem oogt! Het zelfde geldt voor het gebruik van warme en koele tinten in één look. De mogelijkheden zijn dus eindeloos, maar voorwaarde is wel dat je een kapper hebt die zijn/haar vak verstaat en de nieuwste technieken in de vingers heeft. RENÉ EXPERTSALON is wat dat betreft the place to be!

Strak met beweging Bij de nieuwe Haarmodelijn waarmee RENÉ EXPERTSALON werkt, zie je dat de contourlijnen vrijwel allemaal superstrak zijn, terwijl het haar zelf volop bewegingsruimte heeft. Hoe dat komt? Door de vele lagen die op verschillende manieren en met diverse technieken in het haar worden geknipt of gesneden! Die lagen sluiten vaak niet op elkaar aan, maar toch oogt het geheel vloeiend en botst het nergens.

Haarmodelijn Shadow

Trendy koel Tussen diep asbruin en licht zandbeige als inspirerende uitersten ligt dit seizoen een wereld aan geweldige tinten. Hoewel koele en warme nuances in deze collectie perfect samengaan, is koel de absolute trend. De cooltint bij uitstek is uiteraard grijs. Die zie bij SHADOW dan ook terug in allerlei nuances! Hier en daar wordt grijs afgewisseld met hippe metallic accenten in bijvoorbeeld Rose en Lavender, voor spectaculaire schaduweffecten. Een mooie grijze kleuring maken vraagt echter om het vakmanschap van een kleurspecialist. Bij RENÉ EXPERTSALON heb je die te pakken: een garantie voor een verpletterende look!

Stylen met stijl De vele lagen en lengteverschillen geven je oneindig veel mogelijkheden voor classy stylings. Wil je juist je losse kant laten zien? Dan accenteer je de beweging in je haar met bijvoorbeeld een volume powder of een flexible hairspray. Ben je meer in de classic mood? Dan kun je kiezen voor producten als een styling oil of een glansspray. Kortom: voel je vrij en creëer je eigen realiteit bij RENÉ EXPERTSALON!

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]